Dalarnas Student-TV  är en sektion vid Dalarnas studentkår och drivs av studenter på Högskolan Dalarna.

Vi producerar och sänder ett studioprogram i månaden. Varje program har ett unikt tema som vi medlemmar gemensamt bestämmer och utformar. Vi sänder allt möjligt – från mysiga intervjuer och galna tävlingsprogram till spännande matlagning och sköna livespelningar. Alla våra program direktsänds via webben från vår fina TV-studio på Mediehuset.

I december varje år genomför vi ett särskilt projekt tillsammans med Dalarnas Studentradio, DUR. Till stöd för Musikhjälpen riggar vi då upp en egen glasbur på Stora torget i Falun. Därifrån live-sänder vi både radio och webb-TV dygnet runt under en hel vecka tillsammans med en massa grymma artister och gäster.

Som medlem i studentkåren kan du bli en del av vårt glada produktionsteam där du kan få vara bildproducent, scripta, studiovärd, kameraoperatör, ljudtekniker, programledare, ljussättare och mycket annat.

Blev du nyfiken? Kolla in våra tidigare sändningar på Youtube och kontakta oss gärna om du vill veta mer. Vi har sektionsmöte varje onsdag kl 16.15 på Mediehuset i Falun. Välkommen!