Tillbaka till TV-studion

En ny termin är på ingång och vi i Dalarnas Student-TV laddar inför en höst full av roliga sändningar.

Vårt första projekt för terminen blir redan nästa vecka under introveckorna för de nya studenterna – blåbären. Vi kommer sända en flerkameraproduktion från sektionskvällen i Wallmans salonger på studenthuset Kåre den 30 augusti från kl 17 till kl 20. Under kvällen kommer vi intervjua kårens sektioner och andra utställare och fråga dem hur just deras engagemang kan förgylla studentlivet för dig som student på Högskolan Dalarna.

Nästa ordinarie sändning från vår fina TV-studio i Mediehuset kommer bli kl 19.00 söndagen den 24 september. Välkommen att titta på programmet då som livestreamas direkt här på vår hemsida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *